در این مقاله از مقالات وب سایت مجله گردشگری تاپ تراول تصمیم گرفتیم تا ۳ مکان از بهترین جاهای دیدنی مشهد را به شما کاربران عزیز معرفی کنیم ، پس اگر قصد سفر به شهر مقدس مشهد را دارید تا آخر این مقاله با ما همراه باشید
مختصری درباره شهر مشهد بدانید
یکی از شهرهای زیارتی و سیاحتی کشورمان ایران مشهد است که به خاطر وجود امام هشتم شیعیان حضرت علی لبن موسی الرضا (ع) در این شهر، مسافران و زائران بسیاری به این شهر سفر می کنند و دارای گردشگران از کشورهای مختلف نیز هست . مشهد با مساحت ۳۱۳۳۵ کیلومترمربع بعنوان بزرگترین استان ایران محسوب می شود که در حدود یک پنجم مساحت کل ایران را شامل می شود . همانطور که می بینید این شهر دارای وسعت زیادی است برای رفتن به مکانهای دیدنی و زیارت باید شناخت خوبی از مشهد داشته باشید. تا در این شهر بزرگ برای پیدا کردن مکان مورد نظرتان گیج نشوید .
شهر مشهد به واسطهی وجود حرم مطهر امام هشتم شیعیان، به پایتخت فرهنگی ایران بدل شده است. رونق تمامی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این شهر مدیون میزبانی امام مهربانیها، امام رضا علیهالسلام است. در این مقاله تصمیم داریم به مطالبی از شهر مشهد بپردازیم که در مقالات دیگر کمتر به معرفی مکان های دیدنی مشهد پرداخته شده است. شاید با این راهنما بتوانیم خدمتی به زائران شهر مشهد مقدس کرده باشیم. برای سفر به مشهد میتوانید با هواپیما، قطار، اتوبوس و یا وسیلهی شخصی اقدام به سفر کنید.
۱. حرم امام رضا (ع)
نگین شهر مشهد، بارگاه مطهر علیابنموسیالرضا است که در سال ۸۲۱ هجری ساخته شده است. این مکان مقدس مجموعهای از مساجد، آرامگاهها، رواقها، صحنها، کتابخانه و موزهها است. سالانه تعداد زیادی از عاشقان ایشان، برای عرض ادب به مشهد سفر میکنند.
۲. آرامگاه فردوسی
در ۲۰ کیلومتری مشهد، در میان باغی زیبا مقبرهی حکیم و شاعر محبوب و مشهور ایرانی، ابوالقاسم فردوسی قرار گرفته است. بنای امروزی این آرامگاه با استفاده از شیوهی معماری هخامنشیان و فضای داخلی آن نیز الهام گرفته از معماری دوران اشکانیان ساخته شده است.
۳. مقبرهی نادرشاه (باغ نادری)
مقبرهی نادرشاه افشار، بنایی است که به یادبود نادرشاه در شهر مشهد احداث شده است. امروزه این مقبره پس از حرم امام رضا (ع) از مهمترین دیدنی های مشهد است.
آرامگاهی به قدمت قرن دهم هجری در روستایی به نام کارده وجود دارد که به بقعهی پیر پالاندوز مشهور است. این محل، مدفن شیخ محمد عارف کارندهی، خطاط ثلث نویس است که امروزه بخشهایی از قرآن با خط این عارف در دسترس است. وی در روستای کارده درآمد خود را از راه پالاندوزی بدست میآورده است.